Vi klarer arbejdet for dig

JL Smed og aut. Kloakmester ApS hjælper dig med alt inden for kloakarbejde og udfører også entreprenør- og smedeopgaver.


Vi hører gerne fra dig, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.


Rottesikring af dit hus

Mange steder er der problemer med rotter, og derfor er rottesikring af dit hus i stigende grad vigtigt. Hvis du er tilsluttet offentlig kloak, skal der monteres rottespær ved nybyg.

JL Smed og aut. Kloakmester ApS er certificeret rottespærmontør, og det koster ikke meget at sikre sig mod rotterne. I slemme tilfælde kan rotterne kravle via kloakken under huset og forårsage meget store skader. Mange forsikringsselskaber betaler derfor også ofte gerne halvdelen af installationen.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kloakering

Vi udfører al kloakarbejde – både ved nybyg, tilbygning og reparationer af eksisterende kloakering. JL Smed og aut. Kloakmester har mange års erfaring som autoriseret kloakmester, og vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige løsning på dit kloakeringsprojekt:

  • Nedsivningsanlæg

  • Septiktanke

  • Minirensningsanlæg

  • Regnvandsseparation

  • Nybyg og tilbyg

  • Slamsugning og TV-inspektion


Entreprenørarbejde

JL Smed og aut. Kloakmester kan stå for gravearbejdet for dig. Vi kan stå for alt inden for gravearbejde, lige fra eller nedgravning af jordvarmeslanger til udgravning til sandpude og sokkel, så du er klar til dit byggeri                

Smedeopgaver

JL Smed og aut. Kloakmester udfører også forefaldende smedeopgaver og reparationer.